Bedrijfsfilm laten maken?

Dus u bent van plan om een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo te laten maken? Gaaf! Een goede bedrijfsfilm laat uw bedrijf, organisatie of vereniging zien zoals het écht is. Het publiek weet wanneer iets niet oprecht is op film en dat het mooier wordt gemaakt dan het in werkelijkheid is. Het is dan ook de kunst om het bedrijf, organisatie of vereniging zo goed mogelijk vast te leggen zodat de bedrijfsfilm het best tot zijn recht komt en het juiste publiek raakt. U hoeft hierbij niet bang te zijn dat uw verhaal misschien te saai is op video. Iedereen heeft een mooi verhaal, wij helpen graag om uw verhaal naar boven te krijgen en te vertalen naar beeld en geluid. Met als resultaat: een bedrijfsfilm waar u trots op kunt zijn!

De mogelijkheden op het gebied van animatie en video zijn eindeloos. Zo zijn er verschillende stijlen, van volledige animatie tot video met geanimeerde onderdelen. De beste vorm voor uw bedrijfsfilm is afhankelijk van uw wensen en doelen. Lucan & Lionel zorgt voor de juiste specialisten op het gebied  van video en animatie om uw bedrijfsfilm te realiseren.

In ons portfolio hebben we diverse voorbeelden van bedrijfsfilms en bedrijfsvideos. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een video voor een Kindcentrum met basisschool met geanimeerde onderdelen.

Voorbeeld bedrijfsfilm of bedrijfsvideo:

Kosten bedrijfsfilms

Zoals aangegeven zijn de mogelijkheden bij het maken van een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo eindeloos. De exacte prijs is afhankelijk van zaken als de stijl, gebruik van voice over en de lengte van de video. Het maken van een goede bedrijfsfilm hoeft niet veel te kosten. Neem contact op voor meer informatie en een prijs op maat.

Tips voor het maken van een bedrijfsfilm

Voor het maken van goede corporate film (bedrijfsvideo) zijn een aantal zaken belangrijk om in je achterhoofd te houden. Zo is een goede voorbereiding het halve werk. Een goed script, zonder jargon, en een storyboard zorgen ervoor dat je effectief te werk kunt gaan. Hierbij is het belangrijk dat je de boodschap klein maar scherp houdt.Voorkom een informatie-overload.