Waarom videomarketing?

Videomarketing wordt steeds belangrijker en het doet ons goed om te zien dat steeds meer bedrijven videomarketing opnemen in hun marketingmix. Door de groeiende technologische mogelijkheden en dalende aandachtsspanne van uw publiek is video dé manier om uw boodschap over te brengen. Maar… Met alleen een video ben je er nog niet. Veel bedrijven laten een video maken waarna deze wordt geüpload. Het effect blijft uit, de video is niet vindbaar en doelen worden niet behaald.

Videomarketing zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt bij het juiste publiek. Hierbij gaat het niet zozeer om het aantal views, maar vooral om de mensen die uw video gaan zien. Met een goed plan kunt u uw boodschap effectief verspreiden en vervolgens uw plan bijsturen door inzichten via de statistieken: meten is weten.

Wij mensen zijn visueel ingestelde wezens. Dit betekent dat we liever een video kijken dan een tekst lezen. Onderzoek van Cisco (2011) wijst uit dat 60% van de consumenten liever een video kijkt dan een tekst leest. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 80% van de consumenten eerder geneigd is om een product te kopen na het zien van een productvideo of animatie. Kortom: videomarketing werkt!

De mogelijkheden om videomarketing toe te passen in uw bedrijf of organisatie zijn eindeloos. Lucan & Lionel helpt u bij de vertaalslag van uw boodschap naar het juiste publiek. Door de contacten met de beste animators is er veel mogelijk en dat altijd voor de scherpste deals.

Neem contact op voor meer informatie en een prijs op maat.

youtube analytics videomarketing

32
videos worden gemiddeld bekeken per maand

100
aan video naar YouTube geüpload per minuut

8.5
miljoen Nederlanders op YouTube in februari 2014

90
van het internetverkeer bestaat uit video in 2017!

53
grotere kans op een #1 positie bij Google search door video

50
van Nederlanders kijkt videos op een smartphone

Kosten videomarketing

Neem contact op voor meer informatie en een prijs op maat.

Tips bij videomarketing

Neem contact op voor meer informatie en een prijs op maat.

online marketing facebook