Promotiefilm laten maken

Bij het promoten van een evenement, product of dienst kan een promotiefilm in de vorm van een animatie goed van pas komen. Een promotiefilm is een korte video die de aandacht trekt van de juiste mensen om ze op de hoogte te brengen van uw boodschap. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij de lancering van een nieuw product of evenement, maar ook bij een bestaande dienst. Een goede promofilm heeft uiteindelijk ook een positief financieel resultaat.

Waarom zou je een promotiefilm laten maken? Een promo in de vorm van een video trekt beter en langer de aandacht van uw publiek en is daarom effectiever dan bijvoorbeeld een poster, flyer of folder. Daarbij is het entertainment niveau bij een filmpje veel hoger als platte tekst op papier. Het is niet voor niets dat veel bedrijven (anno nu) videomarketing opnemen in hun marketingmix.

Lucan & Lionel helpt u graag bij de promotie rondom uw boodschap. Bij het laten maken van een promotiefilm of een andere animatie ter promotie is het belangrijk dat je je doelen als uitgangspunt neemt. De video of animatie is uiteindelijk slechts een middel om dichter bij je (grotere) doelen te komen. Wie daarbij uw publiek moet zijn? En hoe u deze het beste kunt bereiken? Dat zoeken we graag samen met u uit!

Er zijn 101 mogelijkheden om een promotiefilm vorm te geven. Zo zijn er niet alleen verschillende stijlen en tone of voices, maar kun je ook bewust kiezen voor een korte krachtige commercial of juist een langere informatieve video die dieper op de materie ingaat.
Hieronder vind je een animatie ter promotie van de Kunstnacht. In ons portfolio vind je meer voorbeelden van promotiefilms en andere animaties.

Voorbeeld promotiefilm of promotievideo:

Kosten promotiefilm

Het maken van een promotiefilm is intensief werk en vraagt om specialisten. Lucan & Lionel zorgt voor de juiste specialisten uit de regio om uw promo te realiseren. Door de vele mogelijkheden is het niet mogelijk om een vaste prijs vast te stellen voor een promotiefim. Door onze goede contacten bij de beste animators uit de regio kunnen we aan de hand van uw doelen en wensen zorgen voor de scherpste prijzen. Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Tips voor het maken van een promotiefilm

Wat maakt een promotiefilm een goede promotiefilm? Bij een promotiefilm is de distributie van de video van groot belang. Een promotiefilm kan nog zo mooi gefilmd of geanimeerd zijn, maar als de animatie / video niet aankomt bij het juiste publiek, dan is het weggegooid geld. Om binnen te komen bij uw publiek moet u niet alleen weten wie uw publiek is, maar ook weten wat hen boeit. Op die manier weet u waar en hoe u uw publiek kunt boeien en kunt aanzetten tot actie.