Skip to main content

Over Ons

Lucan & Lionel is een whiteboard animatie bedrijf van Bob en Edwin – gevestigd in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Al ruim 8 jaar zetten ze, samen met het team, hun creativiteit in voor grote en kleine organisaties binnen diverse sectoren. Hun werk is o.a. terug te zien bij de NPO, Erasmus Universiteit, ING, Rabobank, ProRail, Heijmans, Ministerie van Volksgezondheid en diverse ziekenhuizen, scholen en gemeenten.

Waar de meeste animatiebureaus actief zijn boven de rivieren, besloten Bob en Edwin om in Brabant te blijven en Lucan & Lionel te starten: De beste whiteboard animators, stemacteurs en andere specialisten verenigd in één team, zoals Sir Lucan en Sir Lionel ooit verenigd waren als de (minder bekende) Ridders van de Ronde Tafel. 

Terug naar Home
Bob-Edwin-whiteboard-tekenaars

Met elke lijn die wordt getekend komt uw verhaal tot leven. Het is als een verhaalboek dat op magische wijze opengaat en uw publiek meeneemt op een reis door uw verhaal. Via een medium dat niet alleen de ogen betovert, maar ook de geest prikkelt. Een medium dat het mogelijk maakt om complexe ideeën te transformeren naar beelden die zowel eenvoudig als diepzinnig zijn. Een getekend verhaal, dat blijft hangen in het geheugen van de kijker.